26 Февруари, 2024 19:24 1 917 6

БФС с решение за Каранга

  • футбол

Централата наказа Каранга с...

БФС с решение за Каранга - 1
Снимка: БГНЕС

Дисциплинарната комисия към БФС обяви наказанията след 22-ия кръг в efbet Лига. Нападателят на ЦСКА Фернандо Каранга беше санкциониран с една среща за червения си картон в мача с Черно море. Каранга е глобен с 300 лв.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    7 4 Отговор
    Каранга прегоря в мача! от ТИЧА фен съм-той беше единственият цесекар
  • 2 Бизонче

    6 5 Отговор
    Невкаранга е обикновен скандалджия. Но този е безплатен проблем, футболното треньорско гуру е проблема. Проблем- сериозен. Микренци два пъти се спъват в един и същи пън. Това вече говори и за дълбочен проблем уж в здравата глава. Джанката ще се окаже болезнено прав разликата от борбътЪ до футбола е от Лом до Лондон.
  • 3 Малий

    8 5 Отговор
    Смешно наказание. Ако беше Българин 2 мача и доста по голяма сума Жалко за съдиите.
  • 4 Боклук

    11 6 Отговор
    Пълен е това менте! И как само един мач като той не се спря цялото време ?Значи тук са жълт и отделно директен червен и един мач?! После реват , че подпирали Лайногорец....
  • 5 Фен

    4 5 Отговор
    Отново безпринципно решение в стила на това ръководство на БФС . Имали смисъл да се пишат наредби и правилници когато се тълкуват безпринципно и не се спазват. Каранга само за невъздържаното си поведение след отменения гол трябва да получи наказание от 1 мач , а за грубото и преднамерено настъпване на противниковия играч за червения картон 2 мача .
  • 6 ЛРЕСА

    0 1 Отговор
    ГЕРБ,БФС И ДПС СА МАФИЯ!