16 Януари, 2014 10:30 555 0

Неманя Матич се завърна в Челси

  • неманя матич-
  • челси-
  • бенфика

Моуриньо плаща 25 милиона за сърбинът

Неманя Матич се завърна в Челси - 1
Снимка: Twitter

Сръбският полузащитник Неманя Матич официално се завърна в Челси, откъдето премина в Бенфика преди две години и половина.

Той подписа договор за пет и половина години с клуба от "Стамфорд Бридж", след като лондончани се изръсиха за него с 25 милиона английски лири, макар да бе продаден за 3 милиона като разменна монета при трансфера на Давид Луиш през 2011 година.

Матич ще играе с фланелка с номер 21 в селекцията на Жозе Моуриньо.

"Много съм щастлив от възможността да се върна в този клуб. Чувствам се много добре и искам да кажа единствено, че ще дам най-доброто от себе си, за да направя феновете на Челси щастливи", заяви пред официалния уебсайт на Челси Матич.

"Доволен съм от това, че Неманя се завръща в Челси. Той израстна много в Португалия и стана фантастичен полузащитник, който оперира еднакво добре и в двете фази на играта. Сигурен съм, че той ще стане много важна част от нашия състав и ще ни помогне да постигнем целите си", каза пък новият мениджър на Матич Жозе Моуриньо.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА