Last news in Fakti

16 Януари, 2014 14:00 2 434 0

Сърцето на сексапилна мацка гори за Ювентус

  • лаура бариалес-
  • моделка-
  • ювентус-
  • любов-
  • красивата-
  • секси-
  • мацката

Моделката Лаура Бариалес се обясни в любов на италианския шампион

Сърцето на сексапилна мацка гори за Ювентус - 1
Снимка: Фейсбук

Красивата испанка, телевизионна водеща и актриса Лаура Бариалес се обясни в любов на италианския шампион Ювентус от страниците на клубното списание на "бианконерите".

Моделката Бариалес споделя откога и колко силна е страстта й към гранда от Торино и разкрива любопитни подробности около личния си живот.

В родината си секси мацката симпатизира на Реал (Мадрид), но интересът й към Ювентус е от времената, когато там е играл Зинедин Зидан. Фен на "Старата госпожа" става в сезона, когато тимът е изпратен в Серия Б. Тогава тя си дава сметка за магията, която Юве упражнява върху феновете.

Сексапилната Бариалес не е непознато име за почитателите на италианския футбол. Тя е била годеница на бившия футболист Симоне Индзаги, който в момента е треньор на младежите на Лацио.

Лаура явно има малко късмет с мъжете, тъй като беше сгодена и с мотоциклетният ас Сете Хибернау, но до брак не се стигна. Последните новини около личния й живот са, че се е разделила и с поредния си годеник - турчин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА