18 Януари, 2014 11:00 413 0

Уникаха и Партизан с победи в Топ 16 на Евролигата

  • евролигата-
  • цска москва-
  • уникаха

Сърбите излъгаха ЦСКА Москва със 73:72

Уникаха и Партизан с победи в Топ 16 на Евролигата - 1
Снимка: БТА

Испанският Уникаха (Малага) записа втора победа в група „Е” на ТОП 16 на Евролигата, след като спечели домакинството си на Фенербахче с 89:75 в среща от III кръг на втория етап на най-авторитетния клубен турнир на Стария континент.

Зоран Драгич беше с основна заслуга за успеха на иберийците, след като отбеляза 24 точки, а Раян Тулсън добави 12 точки, а Карлос Суарес и Владимир Стимац приключиха съответно с по 11 и 10 точки.

Мелих Махмудоглу вкара 19 точки за южните ни съседи, а Линас Клейза и Бо Маккалеб се прибраха в съблекалнята съответно с по 17 и 16 точки.

В друг мач от същата фаза, отборът на Партизан (Белград) записа първа победа в група "F", след като се наложи по изключително драматичен начи при домакинството си на ЦСКА Москва със 73:72.

Богдан Богданович бе над всички в селекцията на „гробарите” и записа на сметката си 27 точки, а Терънс Кинзи и Джефри Лаверн добавиха съответно по 15 и 11 точки за успеха.

За „армейците” с 27 точки приключи Ненад Кръстич, Сони Уиймс се отличи с „дабъл-дабъл” – 16 точки и 10 асистенции, а Виталий Фридзон и Милош Теодосич отбелязаха съответно по 12 и 10 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА