Last news in Fakti

19 Януари, 2014 18:07 1 399 1

Вальо Илиев: Очаквайте по-силен ЦСКА

  • гъргоров-
  • илиев-
  • цска-
  • подготовка

Капитанът на ЦСКА доволен от подготовката

Вальо Илиев: Очаквайте по-силен ЦСКА - 1
Снимка: cska.bg
Двама от лидерите на ЦСКА Валентин Илиев и Емил Гъргоров дадоха интервю за клубния сайт на "червените".
 
''Подготовката на ЦСКА в Ксанти е доста тежка, но именно тя трябва да помогне на отбора за един по-добър завършек на сезона в българската футболна "А" група. Условията са нормални и всичко ни е осигурено за подготовката. Терените са малко по-твърди, но няма нужда да влизаме в подробности. Като цяло, базата е окей. Доста е тежка подготовката, но се надяваме тя да ни помогне за първенството.
 
Новите попълнение са добри. Здравко ми направи добро впечатление на тренировките във физически и игрови план. Другите нови обаче ще се нуждаят от повече време и от адаптация. В отбора има добър климат и аз съм доволен от това. Сега сме сами и няма външни хора, така че тренираме на спокойствие. Треньорът вижда кои са плюсовете и минусите на отбора. Надявам се той да превърне минусите в плюсове.
 
Надявам се през пролетта да покажем по-добри игри. Но най-вече да печелим точки, защото през първия дял на шампионата загубихме точки в мачове, в които играхме добре. Търсим победата във всеки мач, независимо от съперника. От нас зависи дали ще я постигнем. В плейофите ще има по-сериозни мачове, които трябвада вдигнат нивото на нашия футбол", заяви Илиев.
 
Гъргоров също сподели своите впечатления от новите момчета в отбора.
 
"Галчев го познаваме. Той е добър футболист и съм сигурен, че ще ни помогне. Здравко Илиев го познавам, той също е отличен футболист. За чужденците ще трябва време за адаптиране в отбора. След като това се случи, ще можем да кажем дали ще ни помогнат, или не.
 
Сигурен съм, че отборът ще бъде по-силен. Въпрос на време беше да се сработим и да покажем добри игри. Надявам се с да радваме феновете през пролетта. Подготовката за мачовете е най-важна. Както се подготвиш, така ще играеш. Мачовете ще бъдат здрави и доста интересни, ще пада борба. Мисля, че нивото на българския футбол се вдига", каза Гъргоров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монго

    0 0 Отговор
    "А дано ,а ,ама надали..."