Last news in Fakti

22 Януари, 2014 15:57 1 817 0

Кои футболисти симулират най-много?

  • бейл-
  • неймар-
  • суарес-
  • йънг-
  • симулации

Ето кои звезди в световния футбол прибягват най-често до симулациите

Кои футболисти симулират най-много? - 1
Снимка: БТА/АР

Във футбола сме се нагледали на красиви отигравания, финтове и спасявания. Но има едно нещо, което върви ръка за ръка с хубавото във футбола и това са симулациите. Световноизвестни и признати играчи често печелят мачовете за своите тимове именно с този "мръсен" прийом.

Луис Суарес (Ливърпул)

Нападателят на Ливърпул Луис Суарес със сигурност е един от най-добрите голаджии в съвременния футбол. През този сезон уругваецът е отбелязал 22 гола с екипа на "мърсисайдци". Но освен с попаденията си, Суарес ще се запомни и с честите си симулации. Няма мач от Премиършип, в който уругваецът да не падне като покосен в противниковото наказателно поле, с цел да се измамят съдиите. 

 

Aшли Йънг (Манчестър Юнайтед) 

Крилото на Манчестър Юнайтед дойде в тима след трансфер от Астън Вила, с реномето на един от най-добрите флангови футболисти в Англия. След силното си начало и няколко прекрасни гола, единственото, с което в момента се свързва Йънг са невероятните му симулации. 

 

 

Неймар (Барселона)

Най-силният и скъп трансфер на Барселона в последните години - Неймар, дойде от бразилското първенство, след като "хвана окото" на всички специалисти в играта. Неговата бързина, техника и нюх към гола бързо превърнаха бразилеца в звезда от световен калибър. Но той притежава и друг нюх - този към симулациите. Неймар често попада в полезрението на камерите след някоя своя неуспешна симулация. 

 

 

Гарет Бейл (Реал Мадрид)

Новата звезда на Белия балет - Гарет Бейл бързо спечели симпатиите на феновете на мадричани с бързината, техниката и красивите си попадения. Но има и друг любопитен факт за уелския футболист - той е получавал повече жълти картони в кариерата си за симулации, отколкото за извършени нарушения. Мисля, че отговорихме на въпроса Ви "Защо пък Гарет Бейл е тук?". 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА