Last news in Fakti

25 Януари, 2014 20:00 1 367 0

Спас Делев отново в ЦСКА

  • делев-
  • цска-
  • лас палмас-
  • договор

Делев се раздели с Лас Палмас

Спас Делев отново в ЦСКА - 1
Снимка: БТА
Спас Делев най-вероятно съвсем скоро ще се върне в ЦСКА, съобщава "Труд". Той се раздели с Лас Палмас, а разтрогването на договора е без финансова компенсация. От клуба твърдят, че нямат никакъв контакт с българина. Той не си вдигал телефона и те вече са го отписали от сметките за предстоящите мачове.
 
Делев трябва да се разбере с ЦСКА за заплатата си. Ако двете страни стигнат до споразумение, той отново ще се появи на "Българска армия".
 
Преди ден Анатоли Нанков обяви, че Делев засега не е вариант за ЦСКА, но нещата най-вероятно ще се променят и ще се стигне до договорка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА