Last news in Fakti

30 Март, 2024 11:11 3 684 3

Димитров със страхотни позиции в тенис-битката за Торино

  • спорт

Българинът има само 4 загуби от началото на годината

Димитров със страхотни позиции в тенис-битката за Торино - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров е финалист на турнира в Маями, САЩ. Финалът на Мастърса е в неделя вечер българско време. Димитров ще играе за титлата с Яник Синер.

Синер е категоричен лидер по точки в АТП само за тази година. Това класиране ще определи финалистите на Заключителния Мастърс за сезона, където максималният брой точки за печелене е 1500.

Димитров е печелил такъв турнир през 2017 година. Той има и титла от Мастърса в Синсинати.

Любопитно е, че Димитров е 6-ти в състезанието за Торино, Именно в Италия се провежда Финалния Мастърс в момента в тениса. Димитров ликува в Лондон в този турнир.

Българинът има 1 465 за този сезон. 8-ми е Себастиан Баез с 1 060. Новак Джокович е извън десетката, а Синер има 1000 точки преднина спрямо Данийл Медведев, втори в подреждането.

Ако Димитров ликува във финала ще стане 4-ти по точки за 2024 г.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 24 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Евроатлантик

    6 2 Отговор
    Чакайте, то има сумати турнири.
  • 2 Смех

    4 3 Отговор
    Торино Синсинати а скоро и на турнира в Драгалевци.
  • 3 Добре се е....

    3 3 Отговор
    За финала позата е Екстра