Last news in Fakti

28 Януари, 2014 16:00 551 0

ПСЖ си осигури и Кабай

  • кабай-
  • псж-
  • нюкасъл
ПСЖ си осигури и Кабай - 1
Снимка: БТА/AP

Отборите на Пари Сен Жермен и Нюкасъл са постигнали договорка за трансфера на Йоан Кабай във френския шампион, съобщава Sky Sports.

Преди два дни "свраките" отхвърлиха оферта на стойност 14 милиона паунда от страна на парижани, но в последствие е имало втора, доста по-сериозна оферта, която е била приета от ръководството на Нюкасъл.

Мениджърът на английския отбор Алан Пардю вече призна, че не е сигурен, че ще успее да задържи Кабай в състава си и по всичко личи, че до края на януарския трансферен прозорец френският национал ще се завърне в родината си.

Кабай премина в Нюкасъл през лятото на 2011 година и има 93 мача с 18 гола за тима. Той е представял и страна си на 26 пъти, като бе част от състава на Франция за Европейското първенство в Полша и Украйна през 2012 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА