Last news in Fakti

18 Април, 2024 21:30 805 7

Клубове от Висшата лига наблюдават футболисти на Лудогорец

  • ангел петричев-
  • лудогорец

Клубът продава скъпо, но умее да си прави сметката, заяви изпълнителният директор Ангел Петричев

Клубове от Висшата лига наблюдават футболисти на Лудогорец - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев даде интервю пред колегите от Дарик и dsport, пише Топспорт. В него той заяви, че представители на отбори от Висшата лига на Англия наблюдават играчи на "орлите" от Разград.

Ето какво още сподели той:

- Колко футболисти имат обещание, че ще бъдат трансферирани през лятото?

Такива неща не мога да кажа, защото това е един постоянен процес, който се променя постоянно. Мога да кажа със сигурност, че доста от нашите играчи се наблюдавани от страшно големи клубове, включително и от Висшата лига. Сами разбирате, че отбори от Англия да наблюдават играчи директно в българското пъвенство говори добре не само за Лудогорец, а за всички.

Лудогорец продава скъпо, но Лудогорец умее добре да си прави сметката. Ние знаем, че, за да вървиш напред трябва да инвестираш правилно. Ние инвестираме и в инфраструктура. Ние инвестираме и в академията. Не случайно обявихме миналата седмица за новата ни многофункционална спортна зала, която пуснахме в експлоатация. Знаете, че тя е с част от парите от трансфера на Доминик Янков. Тя вдига на по-високо ниво нашата академия.

- Как се задържат футболисти, които искат да направят по-голяма крачка, обаче са нужни на Лудогорец, за да може Лудогорец да направи крачката напред?

- Не е лесно. Това е едно от най-големите предизвикателства в нашата работа. Нашият спортно-технически отдел, начело с Георги Караманджуков, показаха, че имат добър нюх и намират нешлифовани диаманти, които са интересни на пазара. Видяхте Игор Тиаго каква кариера направи. Беше много подценяван, но нашите колеги го откриха, доведоха го тук и го развихме. Не е само той. Имаме няколко момчета в отбора, които са постоянен обект на интерес на големи отбори. Много е трудно. Устояваме на този натикс. Едно от важните неща е, че полагаме големи усилия футболистите, когато дойдат в клуба, да го приемат като свое семейство и да се отдадат на него. Когато един футболист обича клуба задачата става по-лесна.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.