5 Февруари, 2014 17:24 634 0

Ботев загуби контрола с руснаци

  • ботев пловдив-
  • енисей-
  • дузпа-
  • контрола-
  • загуба

Пловдивчани паднаха с 1:2

Ботев загуби контрола с руснаци - 1
Снимка: БТА
“Ботев” (Пд) загуби с 1:2 от Енисей в приятелски мач, игран в Кипър. Това бе втора контрола на “канарчетата” на кипърска земя, след като преди това те направиха 0:0 с полския Заглембе.
 
Руснаците поведоха с два гола още през първото полувреме. В 16-ата минута Виталий Галаиш вкара за 0:1, а в 36-ата Иванов изпрати за втори път топката във вратата на Стаховяк. Той се възползва от грешка на полския вратар и хладнокръвно го наказа.
 
През второто полувреме “канарчетата” можеха на два пъти да вкарат чрез Хамза, но при първия му удар топката се отби от крак на защитник, а при втория излезе в аут. Последваха нови силни минути за руснаците, които се разминаха с трето попадение.
 
В 68-ата минута бе отсъдена дузпа за “Ботев” за нарушение срещу Виера. Потърпевшият сам застана зад топката, но би слабо и вратарят на противниковия отбор Половников спаси. В последните минути Ромарио Кортзорг стреля от фаул, но руският страж пак прояви рефлекс.
 
В даденото от съдията продължение бе отсъдена втора дузпа за пловдивчани. Този път с изпълнението се нагърби Хамза, който отбеляза и оформи крайното 1:2


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА