Last news in Fakti

9 Февруари, 2014 12:00 1 174 0

Реал (М) оглави Примера, Атлетико се спъна

  • реал (м)-
  • атлетико-
  • испания

Днес играят Барселона от 22:00ч. срещу Севиля

Реал (М) оглави Примера, Атлетико се спъна - 1
Снимка: БТА/АР

Отборът на Реал Мадрид се наложи над тима на Виляреал с 4:2 в двубой игран на "Сантяго Бернабеу" и временно оглави испанската Примера.

Гарет Бейл откри резултата в полза на домакините още в 7-ата минута, а в 25-ата асистира на Карим Бензема, който се разписа за 2:0.

Две минути преди края на първото полувреме гостите върнаха едното попадение с гол на Марио - 2:1.

В 64-ата минута Анхел ди Мария подаде на Хесе Родригес и младокът върна преднината от два гола на Реал - 3:1.

Пет минути по-късно Джовани дос Сантос се разписа за 3:2, а в 76-ата минута Карим Бензема отбеляза второто си попадение в срещата, оформяйки крайното 4:2.

В друг мач от кръга, другия мадридски тим - Атлетико (М) явно започна да губи инерцията си и само дни след загубата за Купата от градския съперник (0:3), сега регистрира ново тежко поражение, и то без да отбележи гол в противниковата врата.

Претендентът за титлата допусна изненадваща загуба с 0:2 при гостуването на борещия се за оставане в елита Алмерия, което коства първото място в класирането за "дюшекчиите".

Атлетико Мадрид демонстрира липса на идеи в атака срещу добре защитаващия се тим на Алмерия. Резултатът в мача се задържа 0:0 до 80-ата минута.

В последните минути на срещата обаче Алмерия стигна до успеха след два гола на полузащитника Верса.

На всичкото отгоре, Атлетико завърши мача с 10 души след червен картон на Даниел Арансубия за фаул срещу Верса в наказателното поле, за който реферът отсъди дузпа, превърната в гол от потърпевшия в 86-ата минута за крайното 2:0.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА