Last news in Fakti

10 Февруари, 2014 19:01 807 0

Роджърс: Очаквайте много от Ливърпул!

  • роджърс-
  • ливърпул-
  • арсенал

Наставникът на Мърсисайдци заяви, че Ливърпул може и още

Роджърс: Очаквайте много от Ливърпул! - 1
Снимка: БТА/АР
Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс настоява, че тимът му тепърва ще се подобрява. "Мърсисайдци" постигнаха един от най-впечатляващите резултати от началото на сезона във Висшата Лига, разгромявайки лидера Арсенал с 5:1. Това автоматично накара специалистите да повдигнат въпроса дали Ливърпул не е способен да спечели титлата. Роджърс обаче остава стъпил здраво на земята.

"За мен, все още ни предстои дълъг път по отношение на това къде искам да отидем и къде искам да се намираме", коментира Роджърс пред официалния сайт на Ливърпул.

"Имаме толкова много млади играчи, които все още се развиват. Освен това съставът ни е много къс. Затова смятам, че все още ни предстои работа. Но когато играем такъв футбол, хората очевидно ще питат дали можем да спечелим титлата. Изоставаме на 5 точки от Арсенал, на 4 зад Манчестър Сити и на 6 зад Челси, но ни предстои да играем с тях на Анфийлд. Главната ни цел обаче остава да финишираме колкото се може по-нагоре, така че нека да видим къде ще завършим".

"От началото на сезона не спираме да се подобряваме. Победата над Арсенал бе страхотна, но особено радващо бе представянето ни. Направихме няколко промени в отбора. Даниел Стъридж игра по средата. Рахим играеше много отдясно напоследък, но го преместихме отляво. Целта на тримата ни халфа бе да контролират мача и те го направиха страхотно. След 4:0 контролирахме нещата и точно преди почивката феновете оцениха това".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА