Last news in Fakti

19 Февруари, 2014 14:00 598 1

Марселиньо: Можем да победим Лацио

  • марселиньо-
  • лудогорец-
  • лацио-
  • лига европа

Плеймейкърът на Лудогорец е готов за мача

Марселиньо: Можем да победим Лацио - 1
Снимка: БТА/АР
Плеймейкърът на Лудогорец Марселиньо замина с голям оптимизъм за мача с Лацио от турнира Лига Европа. Според бразилеца, българските шампиони имат шанс за победа.
 
"Гледахме 5-6 мача, гледахме срещите с Ювентус, с Катания и мисля, че можем да спечелим. Ще влизаме здраво в единоборствата. Във всичките пет мача, които гледахме, Лацио играе с трима в защита и наситена халфова линия.

За нас е голям подарък отсъствието на Ернанес, който премина от Лацио в Интер. Но и така противниците имат голям избор от играчи. Много е опасен Кандрева, а за Клозе трябва да внимаваш 90 минути", коментира бразилецът на летище "София" при заминаването на отбора за Рим 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 galaxy

    1 1 Отговор
    Успех!