Last news in Fakti

17 Юни, 2024 17:02 1 440 1

Гласеният за Левски бразилец може да подпише с ЦСКА

  • витиньо-
  • левски-
  • подпише-
  • цска-
  • бразилец-
  • полузащитник

ЦСКА може да осъществи доста интересен входящ трансфер

Гласеният за Левски бразилец може да подпише с ЦСКА - 1
Снимка: Instagram

ЦСКА може да осъществи доста интересен входящ трансфер с привличането на бразилския полузащитник Виктор Тейстер - Витиньо.

Първоначално се считаше, че Витиньо ще подпише с Левски, тъй като пристигна в София заедно с мениджъра си - Робсън Роча, който е представител на доскорошното острие на Левски – Уелтон, пише dsport.bg.

В столицата ни двамата си сътрудничат с близкия до „синия“ клуб Джери Перейра.

Проверка на dsport обаче показа, че Витиньо няма да ходи в Левски, но преговаря с отбор от София.

В момента единствено ЦСКА може да си позволи финансово привличането на Витиньо. 22-годишният футболист е юноша на Америка СП, Жувентуде СП и Примавера, като за последно носи екипа на Насионал Сао Пауло.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асен Венгер

    4 1 Отговор
    Искат не искат, всичко определят мениджърите, явно на този е обещано че ще играе в България и сега натискат отборите да го вземат и естествено всеки да се вземе процента от сделката...