Last news in Fakti

3 Март, 2014 17:59 1 233 1

Йовов: Не мога да правя повече компромиси

  • левски-
  • тодор батков-
  • христо йовов-
  • напуска-
  • компромиси-
  • герена-
  • мариян христов

Какво се случва в Левски?

Йовов: Не мога да правя повече компромиси - 1
Снимка: БТА

„Снощи ми се обади президентът на клуба Тодор Батков и ми съобщи, че смятал да ме освободи. Казах му, че няма никакъв проблем – това беше разговорът ни. Оттук насетне няма официално становище на клуба, но доколкото разбрах е размислил и съм щял да оставам на „Герена“. Правил съм много компромиси с Левски през годините, но вече не могат да правя компромиси“, заяви спортният директор на Левски Христо Йовов.

Положението в ръководството на сините е неясно в момента. Йовов заяви, че ще изчака среща с Батков, за да разбере каква е причината собственикът на „сините“ да иска да се освободи от него.

„Не искам да всяваме смут в отбора преди дербито с ЦСКА, което е много важно. Аз вярвам в момчетата и им пожелавам успех. Казах го и в началото на сезона – важно е феновете да подкрепят тима, независимо кой е вътре в него и кой е треньор“, сподели Йовов.

От „Герена“ си тръгва помощник-треньорът Елин Топузаков, тъй като съпругата му скоро ще роди .

„Доколкото знам, Мариян Христов също напуска, но най-добре той да каже своите думи. Но общо взето случаят е идентичен като моя. Беше ми казано, че президентът смята също да отстрани и Мариян Христов“, сподели още Йовов. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван Иванов

    2 0 Отговор
    Макар ,че съм Левскар се срамувам от това което е в Левски в момента.
    Нужни са тотални промени на всички нива и изцяло нова организация.
    Давам гто като прогноза:С това управление и тези треньори Левски няма да играе в Европа.Ще видите че съм прав.