Last news in Fakti

6 Март, 2014 17:40 800 0

Български национал пред трансфер в Серия „А“

  • андрей гълъбинов-
  • авелино-
  • киево-
  • торино-
  • трансфер-
  • серия а

Интерес към острието проявяват Торино и Киево

Български национал пред трансфер в Серия „А“ - 1
Снимка: БТА

Българският национал Андрей Гълъбинов е привлякъл интереса на два отбора от италианската Серия „А“, съобщи специализираният сайт за трансфери „TuttoMercato“.

25-годишният нападател дебютира с националната фланелка в контролата срещу Беларус и веднага впечатли с представянето си. Гълъбинов е собственост на Ливорно, но играе под наем в тима от Серия „Б“ Авелино.

Интерес към острието проявяват елитните Торино и Киево. „Биковете“ се представят успешно през този сезон и са на девета позиция във временното класиране. Киево, от своя страна, ще се бори със зъби и нокти за оцеляване си.

„Смятам, че се представих на високо ниво срещу Беларус. Липсваше ми само голът. Надявам се да бъда част от националния отбор и за в бъдеще“, сподели след мача Гълъбинов, който бе похвален и от президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА