Last news in Fakti

7 Март, 2014 11:30 694 0

Руснаци и англичани се надцакват за Ярмоленко

  • ярмоленко-
  • ливърпул-
  • зенит

Звездата на Шахтьор е оценена на 40 милиона

Руснаци и англичани се надцакват за Ярмоленко - 1
Снимка: BTA/AP

Ливърпул и руският Зенит Санкт Петербург са отправили запитвания за нападателя на Динамо Киев Андрей Ярмоленко, пишат украинските медии.

Старши треньорът на клуба Обег Блохин коментира тези информации и заяви, че цената на гиганта е 40 милиона евро.

"Не искам да развивам излишна тема за трансфери, но просто президентът ме попита какво е моето мнение за продажбата на наши играчи, на първо място на Ярмоленко, разказа Олег Блохин пред журналисти в базата на отбора Конча-Заспа.

"Имаме предложения за Ярмоленко от руския Зенит и от Ливърпул. Според разговора ми с президента Игор Суркис, вероятно цената му е около 40 милиона евро.

За мен това не е наложително, но ако играчът иска да се махне и цената ни устройва, няма проблеми.

Същото беше в Шахтьор с Вилиан и Мхитарян - те не искаха да стоят повече и парите бяха добри", обясни Блохин.

Той заяви, че със сигурност в отбора остава защитникът Евген Хачериди, за който също била определена цена-35 милиона евро.

Ливърпул обаче явно има и резервен вариант, след като скаути на клуба са гледали и 16-годишното крило на Олимпик Марсилия Максим Лопес. Интерес към момчето има и Арсен Венгер, който иска да го вземе в Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА