30 Юли, 2024 21:43 760 0

Агентът на Осимен реагира остро на слуховете за евентуален трансфер на футболиста в Челси

  • виктор осимен-
  • агентът-
  • футболистът-
  • наполи-
  • сделка-
  • челси-
  • фалшиви новини

По-рано се появи информация, че играчът може да бъде включен в сделката между неаполитанците и лондонския клуб за Ромелу Лукаку

Агентът на Осимен реагира остро на слуховете за евентуален трансфер на футболиста в Челси - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Роберто Календа, агентът на нападателя на Наполи Виктор Осимен, реагира остро на слуховете за евентуален трансфер на футболиста в Челси, предава БТА.

По-рано се появи информация, че играчът може да бъде включен в сделката между неаполитанците и лондонския клуб за Ромелу Лукаку.

„Четох измислици за размяната, включваща Виктор. Изпращаха го тук и там, сякаш беше някакъв пакет, който трябваше бързо да бъде доставен. Този пакет обаче е голмайстор на Наполи в трети шампионатен сезон подред в историята. Уважавайте го и спрете да разпространявате фалшиви новини!“, написа агентът в профилите си в социалните си мрежи.

За интерес към нападателя се появиха още Арсенал, ПСЖ и клубове от Саудитска Арабия.

Осимен играе за Наполи от 2020 година. През сезон 2023/24 той записа 32 мача за отбора във всички турнири, вкара 17 гола и направи 4 асистенции. Порталът Transfermarkt оценява стойността на 25-годишния нападател на 100 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА