31 Юли, 2024 16:00 743 2

Атлетико Мадрид е пред подпис със звездата на Челси Конър Галахър

  • атлетико мадрид-
  • челси-
  • конър галахър

Двата отбора са постигнали договорка, но последната дума е на футболиста

Атлетико Мадрид води напреднали преговори с Челси за подписа на Конър Галахър, съобщава Фабрицио Романо.

Англичанинът получи удължена почивка след като Англия се класира за финала на Евро 2024. Халфът вече е в последната година от договора си, което прави това лято една от последните възможности на Челси да изкара пари от своя юноша. “Дюшекчиите” са предложили трансферна сума от порядъка на 35-40 млн. евро плюс бонуси за правата на англичанина, което устройва “сините” от Лондон.

Последната дума ще бъде за Галахър, който трябва да прецени своето бъдеще възможно най-бързо. Не е изключено атакуващият полузащитник да поиска нов договор от Челси и да остане в Англия. Тотнъм също проявява интерес заедно с Уест Хем, но в момента Атлетико изглежда най-вероятно да грабне английския национал, ако успеят да договорят личните му условия.

Галахър бе капитан на Челси през голяма част от сезона поради отсъствието на Рийс Джеймс заради контузия


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 фен

    0 0 Отговор
    Дано пропадне продажбата и Галахър да остане в Отбора.Има други за продаване