31 Юли, 2024 20:40 1 112 4

Усик към Фюри: Хей, приятелю с алчно коремче, продължавай да тренираш

  • александър усик-
  • бокс-
  • тайсън фюри

Аз си почивам, заяви безспорният шампион в тежка категория в професионалния бокс

Усик към Фюри: Хей, приятелю с алчно коремче, продължавай да тренираш - 1
Снимка: YouTube

Безспорният шампион в тежка категория в професионалния бокс Александър Усик отговори на неговия бивш съперник Тайсън Фюри в социалните мрежи, предаде sportal.bg.

Фюри публикува видео, в което показва как тренира с негови съотборници и заяви, че украинецът също трябва да тренира здраво за реванша им. Очаква се втората битка между двамата колоси в тежка категория да се проведе през декември 2024-а.

Усик, който в момента е в Париж, за да подкрепя украинските боксьори по време на олимпийския турнир, отвърна, че предпочита да си почива сега, но Краля на циганите трябва да продължава да тренира здраво.

“Хей, приятелю с алчно коремче, продължавай да тренираш. Аз си почивам, братко. Знам, че тренираш здраво. Това е добре, оценявам го! Благодаря ти много, алчно коремче! Ти си мой приятел!”, заяви украинецът в Instagram.

В края на миналата седмица олимпийският шампион от Лондон 2012-а публикува и видео, в което се вижда как се забавлява в трибуните на лондонската "О2 Арена" по време на боксова галавечер, която бе оглавена от Дерек Чисора и Джо Джойс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Байдън

    5 4 Отговор
    100 процента всички златни медали на олимпиадата и счупени рекорди ще са украински. Само не и на фронта

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Хи хи хи

    1 2 Отговор
    На тези олимпийски игри украинците ще са на първо място по брой медали.😂
  • 4 Като всеки

    0 1 Отговор
    римлянин и този шкембо е алчник!