Last news in Fakti

14 Март, 2014 13:30 773 0

ПСЖ иска да привлече и Коноплянка

  • коноплянка-
  • псж-
  • менес

Той ще замени тръгващият си Жереми Менес

ПСЖ иска да привлече и Коноплянка - 1
Снимка: БТА

Звездата на Украйна Йевхен Коноплянка може да продължи кариерата си в Пари Сен Жермен, твърди "Daily Mail".

Според изданието в началото на седмицата емисари на френския гранд са провели преговори с представители на 24-годишния футболист. Разговорите са се състояли в Катар, а съвсем скоро от ПСЖ ще отправят официална оферта за звездата на Днипро.

Желанието на старши треньора на парижани Лоран Блан е Коноплянка да замени Жереми Менес, който си тръгва от "Парк де Пренс".

През януари Коноплянка беше на крчака от трансфер в Ливърпул, но в последния момент президентът на украинския клуб провали сделката.

Очаква се мърсисайдци да направят нов опит да вземат крилото след края на сезона, но ще трябва да се преборят със сериозната конкуренция на ПСЖ и Рома.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА