Last news in Fakti

19 Март, 2014 10:55 580 0

Играч на Реал аут до края на сезона

  • хесе родригес-
  • реал мадрид-
  • контузия-
  • коляно

Обикновено при подобен род контузии възстановяването трае около пет-шест месеца

Играч на Реал аут до края на сезона - 1
Снимка: БТА/ AP

Нападателят на Реал (Мадрид) Хесе Родригес ще пропусне остатъка от сезона заради травма на коляното, получена по време на осминафиналния мач на испанците срещу Шалке в Шампионската лига.

21-годишният голмайстор бе сменен още в 8-ата минута на двубоя срещу немците, спечелен от Реал с 3:1. От клуба потвърдиха опасенията, че играчът е със скъсани кръстни връзки на коляното на десния крак.

Обикновено при подобен род контузии възстановяването трае около пет-шест месеца. От началото на сезона в испанската Примера дивисион Хесе е взел участие в 18 мача, отбелязвайки и 5 попадения.

„Голяма загуба. Пожелаваме му бързо възстановяване”, сподели треньорът на мадридчани Карло Анчелоти.

Реал се класира безпроблемно за четвъртфиналите в турнира, елиминирайки Шалке с общ резултата от двете срещи 9:2. В неделя столичани ще се изправят срещу Барселона в местното първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА