19 Март, 2014 19:32 1 482 1

Холифийлд се завръща на ринга

  • холифийлд-
  • бокс-
  • ветеран

51-годишната легенда ще се изправи срещу шотландец

Легендарният американски боксьор, бившият световен шампион в тежка категория за професионалисти - 51-годишният Ивендър Холифийлд, се готви да се върне на ринга. Британският промоутър Франк Уорън обяви, че ще се опита да организира мач на ветерана с шотландеца Гари Корниш, който има 17 мача на професионалния ринг и 17 победи, от които 9 с нокаут.
 
За последно Холифийлд се боксира през май 2011 година, когато победи Брайън Нилсън. На професионалния ринг той има 44 победи, от които 29 с нокаут, 10 загуби и 2 равни мача.
 
Холифийлд, който е роден на 19 октомври 1962 година в Атмор, щата Алабама, е единственият боксьор, четирикратен световен шампион за професионалисти в тежка категория.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Vasik Atanasova

    2 0 Отговор
    огладнял му е задника
    ще го направи за пари на 51г рефлексите се забавят
    но е добър на 2 пъти би Тайсън
    явно са му предложили хонорар на който не може да откаже