12 Септември, 2024 21:24 2 193 0

Ерик Тен Хаг отговори на Кристиано Роналдо

  • роналдо-
  • тен хаг-
  • манчестър юнайтед-
  • критикува

По-рано Роналдо критикува мениджъра

Ерик Тен Хаг отговори на Кристиано Роналдо - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори пред журналистите преди мача на “червените дяволи” през уикенда - гостуването на Саутхамптън в Премиър лийг.

Запитан за критиките на бившата звезда на тима Кристиано Роналдо, Тен Хаг отговори: “Той каза, че Манчестър Юнайтед не може да спечели Премиър лийг, ако сте чели внимателно. Той е далеч в Саудитска Арабия, далеч от Манчестър. Всеки може да има и има право на мнение, това е добре”.

“Външният шум не ми влияе, знам в процеса къде сме, какво трябва да направим, накъде отиваме. Все още сме в процес на преход, трябва да интегрираме много млади играчи. Все още трябва да се справяме с контузиите и да връщаме играчи в тима. Преди някой да си помисли за оправдания, не, ние трябва да печелим всеки мач. Аз знам това. Отборът знае това. Ще се съсредоточим върху всеки мач и във всеки мач ще имаме нагласата, с която трябва да побеждаваме”, каза още мениджърът на Манчестър Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА