12 Септември, 2024 22:46 1 042 1

Макс Верстапен не отхвърли възможността да работи с Нюи в Астън Мартин

  • верстапен-
  • не изключва-
  • астън мартин-
  • формула 1-
  • нюи

Световният шампион във Формула 1 остави вратата отворена за потенциална работа с Ейдриън Нюи

Макс Верстапен не отхвърли възможността да работи с Нюи в Астън Мартин - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Световният шампион във Формула 1 Макс Верстапен остави вратата отворена за потенциална работа с Ейдриън Нюи в отбора на Астън Мартин в бъдеще. Нюи, който е известен със своите революционни дизайнерски идеи, напусна Ред Бул след близо две десетилетия и по-рано тази седмица бе официално обявен като част от отбора от Силвърстоун, пише "Телеграф".

Когато беше попитан дали някога може да последва Нюи в Астън Мартин, Верстапен не изключи тази възможност, въпреки че в момента е съсредоточен върху настоящето си. "В момента имам други притеснения, на които обръщам повече внимание и върху които работя. Така че може би ще мисля за това в бъдеще, не сега", заяви нидерландецът пред репортерите по време на Гран при на Баку.

Верстапен подчерта, че отношенията му с Нюи са отлични. "Ако трябва да бъда честен, всичко е наред. Двамата с Ейдриън се разбираме много добре. Изпратих му съобщение, когато новината беше обявена, въпреки че знаех, че тя идва. Радвам се за него, че има ново предизвикателство", добави той.

Макс изрази и съжаление, че Нюи не е останал в Ред Бул, но разбира нуждата от нови предизвикателства. "Разбира се, аз винаги съм казвал, че предпочитам той да беше останал при нас, но в даден момент няма как да предотвратиш тези неща. Тогава започваш да се вълнуваш от факта, че хората си намират нови предизвикателства", коментира шампионът.

Според Верстапен, собственикът на Астън Мартин Лорънс Строл е направил всичко възможно, за да привлече Нюи, и това само показва сериозността на амбициите на отбора за бъдещето. "Знам още, че Лорънс натиска много здраво, за да направи отбора успешен. Така че разбирам всичко, затова той искаше Ейдриън на своя страна", завърши Верстапен.

Дали бъдещето на Макс Верстапен ще включва работата с Ейдриън Нюи в Астън Мартин остава неясно, но интересът на феновете и медийните наблюдатели ще продължи да бъде насочен към този потенциален тандем.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Град Козлодуй

    1 0 Отговор
    Това е Труд и Бизнес🙌