15 Септември, 2024 15:57 479 0

Черно море излиза срещу Арда Кърджали в опит за продължаване на добрата си серия

  • черно море-
  • варна-
  • арда кърджали-
  • първа лига-
  • efbet лига

Мачът е на стадион "Тича" във Варна от 17:00 часа днес

Черно море излиза срещу Арда Кърджали в опит за продължаване на добрата си серия - 1

В първи мач от неделната програма на 12-ия кръг на efbet Лига Черно море е домакин на Арда Кърджали. Срещата на стадион "Тича" във Варна стартира в 17:00 и ще бъде ръководена от Радослав Гидженов.

"Моряците" влизат в мача като четвърти в класирането с 14 точки и голова разлика 10:4. "Зелено-белите" са в серия от четири поредни срещи без загуба в шампионата, включваща три победи и равенство с шампиона Лудогорец в Разград. Черно море е непобеден в 22 последователни двубоя за първенство на стадион "Тича". В състава се завръща възстановеният Дани Мартин, а аут поради контузии все още са Уеслен Жуниор и Андреяс Калкан.

Арда пристига край морето като седми в класирането с 10 точки и голова разлика 7:10. Кърджалийци са в поредица от два мача без загуба, като в последния си двубой спечелиха и първа точка извън "Арена Арда" при 1:1 в София срещу Славия. В досегашните си гостувания на "Тича" Арда никога не е печелил, постигайки две равенства и четири загуби.

Последният мач между двата тима се игра през месец ноември 2023 г., когато Черно море надделя над Арда у дома с 1:0. Автор на единственото попадение бе Васил Панайотов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА