15 Септември, 2024 19:53 921 2

Халф на Реал Мадрид с контузия след мача с Реал Сосиедед

  • брахим диас-
  • халф-
  • контузия-
  • адуктор-
  • реал мадрид

Очаква се той да отсъства най-малко месец

Халф на Реал Мадрид с контузия след мача с Реал Сосиедед - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

От Реал Мадрид потвърдиха в неделя контузията на халфа си Брахим Диас, която той получи в мача срещу Реал Сосиедад в събота, спечелен с 2:0, съобщи БТА.

"В следствие на направените днес прегледи от медицинския екип на Реал Мадрид Брахим Диас бе диагностициран с контузия на дългия аддуктор на десния крак", се казва в комюнике на испанския гранд, без да уточняват периода на отсъствие на мароканския национал.

Според испанската преса бившият футболист на Милан ще отсъства най-малко месец от мачовете, а вестник "Марка" твърди, че той може да пропусне цели три месеца.

Той бе титуляр срещу Реал Сосиедад, но напусна терена в 23-ата минута, коато се държеше за вътрешната част на дясното бедро.

Диас се присъединява към контузените Едуардо Камавинга, Орелиен Чуамени, Джуд Белингам, Дейвид Алаба и Дани Себайос в тима на мадридчани.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Питам:

    2 0 Отговор
    "Автора", кога се е контузил въпросния футболист ? По време на мача или СЛЕД мача?
  • 2 Срещу Кралете

    1 1 Отговор
    другите отбори се назобват тройно и ги ритата като за последно, а съдиите е известно, че са за Барцилона и свирят обратни файлове, нали Павела