17 Септември, 2024 21:19 618 0

Бедствието в Португалия опожари стадион - ВИДЕО

  • пожар-
  • изгоря-
  • стадион-
  • португалия

Стадионът е на аматьорския Академика Песегейрензе

Бедствието в Португалия опожари стадион - ВИДЕО - 1
Снимка: Х

Стадионът на аматьорския португалски Академика Песегейрензе е пламнал в следствие на голям пожар, който е опустошил общините Албергария-а-Веля и Север до Воуга, намиращи се в северната част на страната, пише dsport.bg.

Президентът на клуба Тиаго Гера Мартинш обясни ситуацията в интервю за „A BOLA“. Той разкри, че пламъците са достигнали до съоръжението, но липсата на ресурси по това време е направила невъзможен бързият отговор.

Пожарът е пламнал вчера сутринта, 16 септември, но въздушните сили и пожарните са били заети с по-активните пожари. Този на стадиона на Песегейрензе е пламнал много бързо и е нямало как да бъде предотвратен.

От клуба са установили, че са повредени слънчевите панели, които отопляват комплекса, рекламните пана, счупени са стъкла в съблекалнята и част от изкуствената трева е повредена. Песегейрензе ще поиска помощ от федерацията за покриване на щетите.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА