23 Септември, 2024 21:35 345 0

Тиаго Мога планира промени в схемата на Ювентус

  • тиаго мога-
  • ювентус-
  • схемата-
  • атака-
  • положения-
  • италия

Старши треньорът се надява ще тимът започне да създава положения

Тиаго Мога планира промени в схемата на Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

Старши треньорът на Ювентус Тиаго Мога планира промени в схемата на тима с надеждата, че отборът ще започне да създава положения и евентуално това ще доведе до голове. В събота срещу Наполи “бианконерите” записаха трето поредно нулево равенство в Серия А, пише gong.bg.

Мота планира да изпробва Кенан Йъздъз като фалшива деветка и турчинът да играе зад Душан Влахович, твърди “Тутоспорт”. Сърбинът бе заменен на почивката срещу Наполи, след като игра шест пъти с топката през първото полувреме. В отсъствието на контузения Аркадуиш Милик на мястото на Влахович влезе Тимъти Уеа.

След първите пет кръга в първенството Ювентус е на първо място по успешни подавания, но е на последно място по асистенции и точни удари. Въпреки че нямат допуснат гол, “бианконерите” имат сериозни проблеми в нападение. Очаква се тактическите промени да се видят още в събота, когато Юве се изправя срещу Дженоа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА