3 Октомври, 2024 18:23 472 0

Марк Алън изрази недоволството си от зачестилите коментари на Шон Мърфи и го нарече подлизурко

  • марк алън-
  • шон мърфи-
  • снукър-
  • подлизурко-
  • изказвания

"Вече става досадно да чета и слушам цитати на Шон Мърфи за мненията му по въпросите" заяви Алън

Марк Алън изрази недоволството си от зачестилите коментари на Шон Мърфи и го нарече подлизурко - 1
Снимка: shutterstock.com

Доскорошният световен номер 1 Марк Алън изрази публично недоволството си от зачестилите коментари на Шон Мърфи "в ущърб" на играчите и непрестанното му "подмазвачество" към World Snooker Tour, пише фейсбук страницата "Snooker Bulgaria".

Мърфи всъщност е на позицията изпълнителен директор на Борда на играчите към Световната професионална билярд и снукър асоциация. Това означава, че всъщност трябва да защитава интересите на играчите пред World Snooker Tour и асоциацията, а според Алън той прави точно обратното в стремежа да "лакейства" на шефовете.

"Вече става досадно да чета и слушам цитати на Шон Мърфи за мненията му по въпросите. Това е някой, който би трябвало да представлява играчите пред директорите, но вместо това открито критикува настоящия световен шампион и много други. Необяснимо поведение или просто става въпрос за търсене на внимание от подлизуркото", пише Алън. Той използва английския израз "yes man", който може да се преведе като подлизурко и подмазвач в случая.

Мърфи разкритикува световния шампион Кайрън Уилсън, който наскоро се оплака, че не получава никакви привилегии като "краля на "Крусибъл" и постоянно бива пренебрегван за сметка на други звезди. Също така обикновено Магьосника е на страната на "шефовете" по всички наболели въпроси в снукъра.

Алън пък наскоро си навлече доста негативи във Великобритания с "хейта" по организацията на British Open. А иначе Мърфи си има подкаст и затова коментира всички теми всяка седмица - прав или неправ.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА