Last news in Fakti

28 Март, 2014 13:31 756 0

Моу: Никога не съм искал в Юнайтед

  • моуриньо-
  • челси-
  • фъргюсън-
  • манчестър юнайтед-
  • мойс

Португалецът се врече във вярност на Челси

Моу: Никога не съм искал в Юнайтед - 1
Снимка: БТА/АР
Жозе Моуриньо настоява, че в нито един момент не е обмислял дали да поеме Манчестър Юнайтед след оттеглянето на Сър Алекс Фъргюсън. Такива спекулации имаше преди той да се завърне в Челси, главно заради доброто отношение между двамата и хвалбите на Моуриньо към Манчестър Юнайтед.

"Не знам дали Сър Алекс ме е обмислял за Юнайтед или не", коментира Моуриньо пред вестник Сън.

"Въпросът е, че той ясно знаеше, че аз искам да отида в Челси. Говорих с него след като елиминирахме Юнайтед от Шампионската Лига миналия сезон и му казах какво искам, че Челси е това, което искам. Това е посоката, в която искам да отида. Що се отнася до Дейвид Мойс, той отиде в нов клуб. Клуб с нова реалност за него. И той се адаптира. Следващият сезон ще бъде по-добър за него. И внимание, внимание - той все още може да спечели Шампионската Лига този сезон".

Запитан дали Мойс щеше да бъде уволнен досега, ако беше треньор в Челси, Моуриньо далеч не бе толкова остър в коментарите си както по отношение на Арсен Венгер.

"Може би не. Може би сега Челси има различна визия, работи по различен профил и с различна стратегия".

Моуриньо коментира и представянето на Брендън Роджърс в Ливърпул. Както е известно, ирландецът бе помощник треньор в Челси по времето на португалеца.

"Ние сме приятели. И ако аз съм допринесъл с нещо за това, той да стане мениджър на голям отбор, в такъв случай съм щастлив".

По отношение борбата за титлата във Висшата Лига, Моуриньо заяви: "Знаем, че всеки мач е решителен до края на сезона. Няма да се предадем, излизаме за победа във всеки мач. Това е специален сезон за мен и моя Челси, дори и да не спечелим нищо. Да се борим за титлата и да отидем на четвъртфиналите в Шампионската Лига е важна стъпка".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА