Last news in Fakti

28 Март, 2014 18:50 828 0

Атанас Зафиров избран за президент на БФ по ръгби

  • атанас зафиров-
  • ръгби-
  • българска федерация по ръгби-
  • президент

Новият президент обеща да се предприемат спешни мерки за излизане от незадоволителното състояние на федерацията

Атанас Зафиров избран за президент на БФ по ръгби - 1
Снимка: Facebook, Bulgarian Rugby Federation

На провелото се днес общо отчетно-изборно събрание на Българската федерация по ръгби бе сменен управителният съвет на организацията, а за неин президент бе избран народният представител от „Коалиция за България“ Атанас Зафиров. На събранието бе обсъдено лошото финансово и спортно-техническо състояние на федерацията.

Новият президент обеща да се запознае с подробностите и в най-скоро време да се предприемат спешни мерки за излизане от незадоволителното състояние. Зафиров се ангажира акцент в работата му да бъде развитието на детско-юношеското ръгби, както и укрепването на националните отбори, съобщиха от пресцентъра на „Коалиция за България“.

От понеделник започва Национална ръгби академия, която е подготовка за участието на юношеския отбор в европейското първенство, което ще се проведе в Естергом, Унгария. Започва и подготовката на мъжкия национален отбор, който на 12-ти април има среща в Словения, а на 26-ти април - в София срещу отбора на Кипър.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА