Last news in Fakti

30 Март, 2014 16:00 685 0

Рома се доближи до Шампионската лига

  • рома-
  • сасуоло-
  • дестро-
  • бастош

Римските вълци победиха Сасуоло с 2:0

Рома се доближи до Шампионската лига - 1
Снимка: БТА/АР
Рома не допусна изненада и спечели гостуването си на Сасуоло с 2:0 в мач от 31-ия кръг на италианската Серия "А".
 
Първото попадение реализира Матия Дестро в 16-ата минута с удар отблизо. 23-годишният италианец се намира в страхотна форма, като се разписа в четвърти пореден двубой. В 96-ата минута Мишел Бастош бе изведен от Франческо Тоти на добра позиция и оформи крайното 2:0.
 
Сасуоло, който по всяка вероятност отново ще се завърне в Серия "Б", вече има 61 допуснати голове във вратата си. Все пак домакините имаха отлична възможност да се върнат в срещата. В средата на първото полувреме Мехди Бенатиа извърши нарушение в наказателното поле и имаше сериозни претенции за дузпа от страна на Сасуоло.
 
Играчите на двата отбора бяха обградили рефера Никола Рицоли в продължение на четири минути и разпалено разискваха спорната ситуация. Все пак съдията реши да не отсъди наказателен удар и авансът на Рома се запази.
 
Така в класирането води Ювентус с 81 точки и мач по-малко пред Рома със 70. Сасуоло е 19-и с 21 точки.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА