Last news in Fakti

1 Април, 2014 14:23 803 0

Кавани не е доволен от положението си в ПСЖ

  • единсон кавани-
  • челси-
  • псж

Той смята, че сега е много повече защитник, от колкото нападател

Кавани не е доволен от положението си в ПСЖ - 1
Снимка: БТА

Нападателят на Париж Сен Жармен -  Единсон Кавани говори пред списание „Екип“, изразявайки разочарованието си относно положението си в клуба.

Уругваецът премина в ПСЖ през миналото лято за сумата от 64 млн. евро. Макар и да отбеляза 14 гола във Франция през този сезон, той е преследван от редица контузии. Освен това се носят и сериозни слухове за това, че той  не е особено доволен от факта, че стои в сянката на супер звездата Златан Ибрахимович.

„Чувствам се добре в Париж, но има някои неща, за които трябва да поговоря с ръководството на клуба. Те трябва да бъдат променени.“

Утре отборът 27-годишният нападател ще се изправи срещу Челси в четвъртфиналите на Шампионската Лига, като изглежда, че той не е особено доволен от факта, че трябва да изпълнява функции, различни от тези на нападателя.

„Като нападател аз трябва да завършвам атаките и да бележа голове. В тези дни трябва да изпълнявам и други фунцкии, което не е лесно. Днес трябва да изпълнявам по-защитна роля от преди. Сега аз съм повече защитник, а като пристигнах имах други идеи за себе си.“

През последните месеци Жозе Моуриньо говори все повече за това, че има нужда от нов нападател в Челси. Кавани е едно от най-спряганите имена за това, като за тази тема той заявява:

„Челси са заинтересовани. Единственото нещо, което е важно на трансферния пазар, обаче е харченето на пари. Това направиха Палермо през 2009 г., Наполи през 2011 г. и ПСЖ през миналото лято.“

Уругваецът коментира и слуховете за това, че неговият мениджър е ходил на разговори с ръководствата на Манчестър Юнайтед и Челси. Той заяви, че не знае за подобно нещо, но харесва изключително много английския шампионат.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА