24 Октомври, 2024 14:33 770 5

Жерар Пике щастлив без Шакира

  • жерар пике-
  • раздяла-
  • певицата-
  • шакира

Футболистът е много щастлив с новата си любов - 25-годишната Клара Чиа

Жерар Пике щастлив без Шакира - 1
Снимка: БГНЕС/EПA

В интервю за "Си Ен Ен" известният испански футболист Жерар Пике сподели, че е много щастлив с новата си любов, 25-годишната Клара Чиа, заради която изостави певицата Шакира преди две години.

„Много съм щастлив, прекарвам страхотно време и се чувствам избран. Животът, който живях, възможността да играя за клуба на живота си (Барселона – бел.ред.) повече от двадесет години, прекрасни деца, невероятно семейство, приятели за цял живот, тези, които имах в училище и с които все още поддържам връзка. Най-приятното е, че съм заобиколен от моите близки, моето семейство, моите приятели – хора, които наистина ме познават. Да, това ми дава спокойствие“.

За развода с Шакира 37-годишният спортист каза, че голяма част от това, което се обсъждаше активно по време на раздялата им, не е вярно. „В края на краищата истината за това, което се случва или се е случило, не се казва така, както се е случило в действителност. Не мога да го контролирам. Разбирам, че всеки има своя собствена гледна точка. Много хора, които не ме познават, правят предположения за мен. При нас има свобода на словото“, споделя Пике.

Пике и Шакира се запознават през 2010 г. на снимачната площадка за видеоклипа на певицата. Връзката им беше разгорещено обсъждана и поради разликата във възрастта: Шакира е с 10 години по-голяма от Пике. През 2013 г. на двойката се роди син Милан и втори син Саша след още две години. През лятото на 2022 г. се разбра за раздялата им, причината за която бяха изневери на футболиста. Той се запознава с настоящата си приятелка Клара Чиа, която работи в агенцията му за спортни събития Kosmos. Раздялата на двойката беше шумно обсъждана в пресата, спортистът беше освиркван в подкрепа на певицата, а самата Шакира многократно говори за изневярата на бившия си любовник и публично го осмиваше.

 


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Среднощен

    2 6 Отговор
    Шакира има Песен Африка

    Коментиран от #3

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    3 6 Отговор
    Е какво да каже! Как да каже:
    " Шакира беше страхотна, съжалявам!" 🤔🤔🤔
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мъдрият

    6 1 Отговор
    Аз не одобрявам действията му, но го разбирам!

    Младото си е младо!

    (А и жена ти да е известна певица - е супер тъпо за съпруга й! А да е 10 години по-голяма е тройно по-тъпо!)
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.