Last news in Fakti

8 Май, 2014 13:28 811 0

Бербатов отново играч на месеца

  • бербатов-
  • монако-
  • играч на месеца-
  • награда

Българинът спечели за втори път вота на феновете

Бербатов отново играч на месеца - 1
Снимка: БТА/АР
Българският нападател Димитър Бербатов спечели за втори пореден път приза за "Играч на месеца" на Монако. След като бе избран за №1 сред "монегаските" през март, Митко получи признание от феновете и за ювелирните си изяви с "червено-бялата" фланелка през април. Бербатов е повече от убедетелен победител в анкетата на официалния сайт на френския клуб.

Той събра 73% от гласовете на участвалите в допитването 27 868 почитатели на Монако, оставяйки далеч зад гърба си Хамес Родригес с 26%. Другите двама номинирани бяха вратарят Даниел Субашич (1%) и Еманюел Ривиер (0%). Откакто премина в Монако под наем от Фулъм края на февруари, Бербатов отбеляза шест гола в Лига 1 и допринесе с три попадения в турнира за Купата на Франция.

Очаква се днес неговият мениджър Емил Данчев да седне на масата за преговори с ръководството на клуба за нов договор на Митко. Настоящият контракт на българския футболист е до края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА