Last news in Fakti

9 Май, 2014 16:00 923 0

Мания взе аванс срещу Easy credit-УНСС

  • футзал-
  • черно море мания-
  • easy credit - унсс-
  • шампионат

Футзалните полуфинали са в решителната си фаза

Мания взе аванс срещу Easy credit-УНСС - 1
Снимка: facebook На снимката: Easy credit - УНСС

В първи мач от полуфиналните серии на държавното първенство по футзал Черно море Мания победи УНСС с 4:3 в зала „Владислав“ във Варна. За успеха на домакините се разписаха Димитър Петев, Никола Василев, Димитър Цветанов и Пламен Стойков, а за студентите точни бяха Денис Шаранков на два пъти и Руслан Богданов.

Първата част завърши с по-добра игра на столичния тим и гол аванс за отбора, воден от Иван Стоилов, но след почивката Мания успя да измъкне успеха и така поведе в серията. Вторият двубой е на 10 май (събота) в София София. В серията се играе до две победи от три срещи, като ако се стигне до решителен мач, той ще се играе на 11 май (неделя) и домакин ще бъде УНСС. 

След срещата във Варна треньорът на "моряците" заяви: "Показахме, че искаме повече победата от шампиона на София. Първото полувреме УНСС ни затрудни, но през втората част нещата си дойдоха на мястото. Студентите са вдигнали нивото си, но въпреки това аз мисля, че ние сме с пъти по-класни. Това си пролича при контролирането на мача и в статичните положения. Отиваме в столицата за изразителен успех, с който да зарадваме феновете си." 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА