Last news in Fakti

12 Май, 2014 11:31 5 170 2

Венци Стефанов: Заради Благой Георгиев Хубчев не успя в Славия

  • венци стефанов-
  • благой георгиев-
  • петър хубчев

Според президентът на белите Георгиев е развалял дисциплината в отбора

Венци Стефанов: Заради Благой Георгиев Хубчев не успя в Славия - 1
Снимка: БТА

Президентът на Славия Венци Стефанов обясни защо настоящият наставник на Берое Петър Хубчев, не е успял да постигне по-сериозни успехи, докато бе на чело на „белите”.

В интервю пред „Тема спорт” белият бос заяви, че това се е дължало основно на поведението на Благой Георгиев в съблекалнята на отбора.

„Поканих Петър Хубчев в Славия най-вече защото е немски възпитаник. Надявах се, че той ще въведе немска дисциплина в клуба. Но по това време в Славия беше Благой Георгиев и заради него нямаше дисциплина в отбора, като за това нямаше добри резултати. Впоследствие Хубчев си видя грешката и там, където отиде, стриктно държеше юздите. Може би не беше и узрял още за треньорството, но Благо му се беше качил на главата.”

Хубчев успя да вземе Купата на България с Берое през 2013 г., но не се запомни с особени резултати докато водеше Славия през 2005 г.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
  • 2 Симеон Тасев

    1 0 Отговор
    УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ МАХНЕТЕ ГО ТОЯ ДЪРТ