Last news in Fakti

9 Юни, 2014 16:00 1 182 1

Чистка в националния отбор по волейбол?

  • волейбол-
  • братоеви-
  • чистка-
  • николов-
  • плачи-
  • българия

От групата отпадат братята Братоеви и Ники Николов

Чистка в националния отбор по волейбол? - 1
Снимка: БТА/АР
Волейболният треньор на България Камило Плачи направи изненадващи промени за мачовете с Русия, САЩ и Сърбия в Световната лига. Близнаците Георги и Валентин Братоев, Николай Николов и помощник-треньорът Найден Найденов няма да пътуват с тима, който заминава утре за Сургут. От там те ще заминат директно за САЩ, а след това, без да се прибират в България, акостират в Нови Сад и Ниш. Даниел Милушев също не е в тима, но това е заради контузия.
 
Официалното становище на волейболната федерация за изваждането на Братоеви е, че Георги не е в оптимална форма, а Валентин сам пожелал да не пътува с тима.
 
“Николай Николов има здравословен проблем, който изисква известно време за възстановяване. Центърът игра с болки в мачовете със Сърбия и от медицинския щаб предпочетоха да не рискуват допълнително здравето му”, допълниха от централата.
 
Не е тайна, че напрежението в лагера на нашите волейболисти е огромно. Те записаха 4 загуби в първите 4 мача и са на последно място в групата.След първата загуба от Сърбия Георги Братоев каза, че в тима има подтиснатост. 
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛУД ЛЕР

    0 0 Отговор
    МНОГО ПРИКАЗКИ, МНОГО СТОЙКИ , МНОГО ИЗХВЪРЛЯНЕ ПОНЕ СЕ ВИДЯХА КАКВИ СА НЕКАДЪРНИ ЧУКОВЕ