11 Юни, 2014 10:22 826 0

Атлетико ще продава Арда Туран

  • арда туран-
  • арсенал

Шампионите искат Санти Касорла от Арсенал

Атлетико ще продава Арда Туран - 1
Снимка: БТА/АП

Отборът на Атлетико Мадрид е готов с оферта за 22 млн. евро за халфа на Арсенал Сантиаго Касорла.

Испанският национал ще е една от основните цели на Диего Симеоне това лято, а причината е очакваната раздяла с Арда Туран, който е силно е желан от Барселона. Касорла подписа нов договор с Арсенал през март, но въпреки това може да се окаже изкушен от възможността да се върне в родината си.

В същото време Атлетико е на път да се раздели и с бранителя Жоао Миранда. Информациите отпреди две седмици, че той е подписал с Манчестър Юнайтед, се оказаха неверни, но е факт, че "червените дяволи" искат да имат бразилеца в състава си. Според "Marca" Миранда е помолил ръководството на "дюшекчиите" да го продаде или на Юнайтед, или на Барселона.

"Получих оферти от английски и испански клубове. Имам и други предложения. В момента агентът ми е в Европа и се заниамва с въпросите, касаещи професионалното ми бъдеще. Цената ми е 30 млн. евро, но можем да преговаряме за намаляването й", цитиран е Миранда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА