Last news in Fakti

11 Юни, 2014 20:00 842 1

Уволниха треньор от Левски

  • павлов-
  • боримиров-
  • левски-
  • дюш

Викторио Павлов се раздели с поста, който зае преди ден

Викторио Павлов е уволнен от поста старши треньор на дублиращия отбор на Левски, само ден след като беше назначен на позицията. Той няма да бъде и част щаба на новия испански специалист Пепе Мурсия, какъвто беше първоначалният план. След освобождаването на Павлов за наставник на отбора до 21 години на "сините", който ще се състезава в новосформираната елитна младежка група, е утвърден Георги Тодоров.

Тодоров досега водеше юношите старша възраст на столичани. Бившият футболист Станислав Ангелов-Пелето пък ще бъде директор на школата на Левски на стадион "Раковски".

Друг бивш футболист на "сините" Даниел Боримиров започна работа като шеф на ДЮШ на "Герена". Той обаче няма да заеме поста директор, тъй като не разполага с необходимия лиценз "Про". В момента школата на Левски се води формално от легендата Кирил Ивков. Иван Колев е главен методист, но на неговия пост в близките дни се очаква да бъде назначен испански специалист.
 
Прочети още на: http://www.gol.bg/a-grupa/2014-06-11/trenyorsko-uvolnenie-v-levski
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Валентин Петров

    2 0 Отговор
    абе другаря Батков няма ли да го махнат