Last news in Fakti

13 Юни, 2014 17:26 729 0

Манчестър Сити се споразумя със Саня

  • бакари саня-
  • манчестър сити-
  • арсенал

Футболистът вече се сбогува с феновете на Арсенал

Манчестър Сити се споразумя със Саня - 1
Снимка: БТА/AP

Десният бранител на Арсенал Бакари Саня е постигнал споразумение за преминаване в Манчестър Сити, съобщи Би Би Си.

Французинът прекара седем години на стадион „Емирейтс“, но договорът му изтече в края на този сезон. Сега той е решил да се присъедини към английския шампион, който вече оповести споразумението между двете страни. Саня ще се присъедини към лагера на Манчестър Сити, веднага след края на Световното първенство, в което той участва с националния отбор на Франция. Той вече публикува съобщение в социалните мрежи, с което се сбогува с феновете на „артилеристите“.

Саня бе привлечен в Арсенал през 2007 г., когато Арсен Венгер плати на Оксер за неговите услуги 7 млн. паунда. За отбора той има изиграни 284 мача и на два пъти е бил избиран в отбора на сезона във Висшата лига на Англия. Въпреки добрите си изяви, футболистът така и не успя да спечели трофей с „топчиите“. Това се промени преди месец, когато отбора взе Купата на Футболната асоциация. Въпреки това Саня има амбициите за по-големи постижения, възможност за каквито би му дал тима на Самуел Пелегрини. Арсенал излезе със специално съобщение по повод раздялата със Саня.

„Всички от ФК Арсенал искаме да благодарим на Бакари за неговия фантастичен принос и да му пожелаем всичко най-добро за в бъдеще.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА