22 Юни, 2014 13:26 753 0

Балтанов: Трябва да върнем успехите на Левски

  • лъчезар балтанов-
  • левски-
  • успехи

През новия сезон ще играем във всеки мач за победа, заяви Балтанов

Балтанов: Трябва да върнем успехите на Левски - 1
Снимка: Levski.bg

„Трябва да работим и да върнем успехите на Левски. Ще се постараем и ще направим всичко възможно това да се случи още този сезон”, заяви полузащитникът на Левски Лъчезар Балтанов.

25-годишният футболист се завърна на „Герена” след престой в Черноморец. Кариерата му тръгна прогресивно нагоре, след като натрупа солиден опит и дори стигна до капитанската лента с екипа на „акулите". Сега халфът се надява на по-успешен престой в родния Левски и успехи със „синята” фланелка.

„Чувството да се завърнеш там, откъдето си започнал футболния си път, е много приятно. Надявам се втория ми престой в Левски да е по-успешен от първия и да имам повече успехи отпреди. Тренираме с настроение. Заниманията са много интересни при новия треньор. Повечето са с топка, което за нас е много добре. Дано няма контузии и всички да са здрави”, сподели Балтанов в интервю за официалния сайт на клуба.

„През новия сезон ще играем във всеки мач за победа. Наистина още във втория кръг е „вечното” дерби и от това нещо няма по-хубаво. Да стават интересни мачове и стадионите да се пълнят. Каквото зависи от нас ще се опитаме да го направим. Надявам се първенството да е интересно. Сега отборите са по-малко и дано мачовете да са оспорвани и интересни за зрителите. Пожелавам си да сме живи и здрави и да няма контузии. За нас най-важни са победите”, заяви още полузащитникът на Левски.

Балтанов сподели, че е останал с много добри впечатления от новия наставник на отбора Пепе Мурсия: „Личи си, че човекът разбира много от футбол. Тренировките са с топка и са много интересни. Постоянно комуникира с нас, говори ни. Надявам се с него да се върнат и успехите на Левски”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА