11 Август, 2014 13:21 2 355 0

Sony също пуска извит телевизор

  • sony-
  • bravia s90

След известно закъснение японският гигант Sony влиза в битката за клиенти на пазара на телевизори с извит дисплей и резолюция 4K, където до момента са представени само Samsung и LG. Европейското поделение на компанията представи официално Bravia S90, който ще се предлага в размер 65 и 75 инча.



Новият модел на Sony има по-слабо изразена извивка, отколкото аналогичните телевизори на корейската конкуренция. Както може да се очаква, Bravia S90 е снабден с всички последни видео и аудио технологии на производителя - Triluminos Display, X-tended Dynamic Range за автоматично регулиране на яркостта и контраста и X-Reality Pro picture engine, който преформатира обикновени телевизионни предавания и филми на Blu-ray до четирикратно по-висока от HD резолюция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА