Last news in Fakti

1 Декември, 2014 11:03 8 351 1

Любопитно за мултимедийната система на VW Passat B8

  • volkswagen-
  • passat-
  • b8-
  • car-net-
  • mirrorlink

 

Новият Volkswagen Passat стъпва в България с интересни решения за информационна мобилност. Иновация за родния пазар на автомобили и по-конкретно за предлаганите мултимедийни системи са онлайн услугите Car-Net и MirrorLink.
 
Car-Net позволява функции като Traffic Information Online да бъдат интегрирани в динамичното водене по маршрута, както и онлайн включване на обществените и персонализирани Points-of-Interest (POI) в навигационната система.
 
Освен това е възможно чрез Google Street View в изображението на дисплея да бъдат интегрирани 360-градусови панорамни снимки, а на базата на Google-Earth е възможно и фотореалистично изображение на картите (Google Maps).
На разположение са и функциите „Информация за свободните места на паркингите” (брой на свободните места вкл. тяхното местоположение), „Времето”, „Новини” и „Състояние на автомобила” (напр. информация за сервизното обслужване).
 
За пръв път в новия Passat се предлага MirrorLink. Благодарение на тази иновация е възможно да интегрирате приложения от Android смарт телефони в инфотейнмънт системата на автомобила. Определени приложения ще бъдат предлагани директно от VW.
Сред множеството интерфейси е и връзката със смартфони и съответните приложения чрез Mirror-Link. Освен това мултимедийните системи на B8 се оборудват със значително по-бързи процесори (по-бързо стартиране и изчисляване на маршрута).
 
Интеграцията на различни устройства в новия Passat включва, както смартфони, така и таблети. Специално приложение осигурява съвместимост между Инфотейнмънт-системата и таблета или смартфона, като дублира функциите им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лйюж

    1 0 Отговор
    аз искам да ми прожектират на предното стъкло с гласова команда, всичко от което имам нужда: скоростомер, налягане в гумите, дистанция на автомобилите или препятствията около мен; поглед на колата от различни ъгли, информация за трафика, карта на питейните заведения и поне 2 18+ канала