Last news in Fakti

13 Март, 2015 16:19, обновена 14 Март, 2015 09:54 2 653 2

Карето на Burberry вплетено в новия им часовник

  • burberry-
  • watch-
  • часовник

Британската марка, превърнала в икона карето Burberry, чиято история започва през далечната 1920 година, е на път да разкрие нова дизайнерска линия. Създател е криейтив и изпълнителният директор Кристофър Бейли. Част от нея ще са и лимитирана серия часовници, които ще бъдат произведени само 20 броя. Естествено, че като главен елемент в нея ще присъства карето, но изработено от титан с антрацитен цвят. Неговото DLC покритие е високоустойчиво на издраскване и наподобява издръжливостта на диамантите.

Часовникът ще бъде механичен с ръчно навиване и размерът му ще бъде 45 мм. Карето, което наподобява матрица за отпечатване, ще бъде защитено от опушен анти-рефлективен сапфирен кристал, който също е високоустойчив на издраскване и позволява да се вижда механичното движение на механизъма заедно с класическата Cotes de Geneve декорация. Въпреки многослойната конструкция цялостният дизайн е доста строен. За де не се остави качеството на случайността, той ще бъде сглобен в Швейцария ръчно. Цената още не е оповестена, но това творение няма да е евтино.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Колкото и да е скъп, служи само да покаже часа. Тези изделия се правят с цел огромна печалба.
  • 2 Shmeker

    0 0 Отговор
    Дори не ми харесва.