Last news in Fakti

31 Март, 2015 13:23, обновена 31 Март, 2015 13:24 3 169 4

Първи снимки на iPhone 6C

  • apple-
  • iphone-
  • iphone 6c

Дистрибуторът на компоненти за мобилни устройства Future Supplier публикува снимки на задната част на бъдещия евтин смартфон на Apple, с което потвърди слуховете, че компанията се кани да пусне бюджетна версия на iPhone 6 с 4-инчов екран.



iPhone 6C, както най-вероятно ще се казва апаратът, ще разполага със скенер за пръстови отпечатъци TouchID, поддръжка на NFC, защитно стъкло Gorilla Glass и пластмасов корпус.



Ако се съди по изображенията, дизайнът на смартфона не се различава особено от този на предшественика. Забелязват се само дребни изменения като овалната форма на отвора за светкавицата (при iPhone 5C той е кръгъл), шестте дупки за микрофона (вместо една) и осемте за говорителя (вместо четири).

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Златко Пердашиян

    0 0 Отговор
    I phone e samo za kompleksari

    Коментиран от #3

  • 2 Златко Пердашиян

    0 0 Отговор
    ALCATEL e samo za pichove
  • 3 с айфон и без комплекси

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Златко Пердашиян":

    И как реши така ?
  • 4 S Doichinov

    0 0 Отговор
    Тук едва ли ще е толкова евтин.А като характеристики сигурно ще е абсолютна нула.zero.