Last news in Fakti

10 Юли, 2015 12:26 2 914 2

Бой между гигантски роботи

  • роботи-
  • дуел
Рано или късно това трябваше да се случи - американската компания MegaBots Inc., разработваща гигантския робот Магк 2, пусна видео, в което призова японската компания Suidobashi Heavy Industry да пусне в пряк двубой своя робот гигант Kuratas.
 
Отговорът не се забави. Когоро Курата, основател и собственик на Suidobashi отговори отново чрез видео, че приема двубоя. Той ще се състои през 2016 година, но точна дата на този етап не е уточнена. Megabot Магк 2 е висок 4,5 метра и тежи 5,5 тона. Неговият японски опонент Kuratas е с височина малко над 4 метра и тежи 4 тона.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    0 0 Отговор
    Безсмислиците на американците нямат край. Такъв двубой ще преобърне понятията на малчуганите. Те и без това виждат достатъчно насилие в компютърните игри. САЩ - робот - пропаганда. Това е замисъла на колонизаторите американци.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "незнайко":

    Точно така, нека забраним и олимпийските игри, технологиите, даже да забраним малчуганите! Защо да измисляме нещо и да се състезаваме, като цял ден можем да пием водка и ракия, до края на света!