Last news in Fakti

6 Септември, 2015 20:55 2 140 0

Spark - първият музикален смарт часовник от TomTom

  • tomtom-
  • spark-
  • смарт часовник
Има много продукти на тема смарт часовници, но малко успяват да хванат вниманието ни. Този например идва от производителя на GPS системи TomTom, нарича се Spark и е първото им подобно творение. Отличителното при него е, че има вътрешна памет от 3GB или грубо около 500 музикални парчета. Така когато нямаме възможност или просто не искаме да носим любимия си смартфон музиката пак ще е наблизо.
Другите интересни екстри са индикатор на сърдечния ритъм и вграденият GPS, който всъщност не трябва много да ни изненадва имайки предвид кой го произвежда. Той може да складира информация на пътешествията ви до седмица назад. Часовникът не е снабден с аудио вход, което значи, че ще са ви необходими такива оборудвани с Bluetooth.
 
Пълните характеристики не са разкрити още, но това ще стане съвсем скоро, защото Spark се очаква да влезе в продажба през октомври на цена от 249 евро.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА